4000 METERS TOPPER I SVEITS

Tidlig morgen på vei mot Obergabelhorn. Matterhorn nede til venstre.

Tidlig morgen på vei mot Obergabelhorn. Matterhorn nede til venstre.

Alpene har 82 fjelltopper over 4000 meter og 48 av de ligger i Sveits. Bli med oss til hjertet av Alpene og bestig «så mange 4000 meter topper du vil».

Man kan nesten velge og vrake i topper – alt fra noen av Alpenes aller enkleste 4000 metere til noen av de mest krevende som Weisshorn (4506moh) og Matterhorn (4478moh). Her er det med andre ord noe for en hver smak – uansett ferdighetsnivå og ambisjoner. Noen av toppene kan man ta på en dag, slik som Breithorn (4164moh), mens man på andre trenger både noen dager for å akklimatisere og minimum to dager for å gå til hytte og klatre selve toppen.

Vi har helt bevist valgt å ikke lage noe program for et slikt opplegg – vi ønsker å ta utgangspunkt i dine ferdigheter og ønsker også skreddersy et opplegg for deg som inkluderer både interessante turer for akklimatisering og den eller de toppene du har lyst til. Ta kontakt og fortell om ditt ferdighetsnivå og dine ønsker så skreddersyr vi et opplegg som passer deg.

Man kan også ta mange av disse toppene på skiturer på våren. Se 4000 meter uke eller Monte Rosa traversen på ski for mer info.

VÅRE GUIDER

På dette arrangementet bruker vi utelukkende internasjonalt godkjente Tindevegledere IFMGA. Dette er den høyeste godkjenningen i verden innenfor fjellsport. Guidene er i tillegg håndplukket ut fra lokalkjennskap og veilederegenskaper.

Vi sender utstyrsliste og mer info ved påmelding

Fornøyd gjest og fører på toppen av Dent Blanche

Fornøyd gjest og fører på toppen av Dent Blanche