CHAMONIX OFF PISTE SKI GUIDE

Chamonix off pist guide

Chamonix byr på fantastiske muligheter for off piste skikjøring. Foto: Nils Nielsen

Chamonix og fjellene rundt byr på fantastiske muligheter for skikjøring – både off pist kjøringen og turmulighetene er nesten ubegrenset. Vi tilbyr off piste guiding, alpine skiturer og “bli-kjent” føring for alt fra nybegynnere til den erfarne.

Lett adkomst fra heisene, godt egnet skiterreng, spektakulære omgivelser og ofte god snø er noen av grunnene til at Chamonix er verdt et besøk. Av de samme grunnene er også Chamonix et travelt sted og det er ikke alltid så lett å finne god snø i det krevende terrenget. I tillegg er veldig mye av den beste skikjøringen på breer og kjennskap til lokale forhold, snøen og breene er ofte en forutsetning for å kunne ferdes trygt. En guide er ingen garanti for å finne god snø, men vi hjelper deg så godt vi kan, og sikkerheten er alltid i fokus.
Nedenfor følger noe av det vi kan tilby for skikjørere i Chamonix. Ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker noe annet.

VÅRE GUIDER

På dette arrangementet bruker vi utelukkende internasjonalt godkjente Tindevegledere IFMGA. Dette er den høyeste godkjenningen i verden innenfor fjellsport. Guidene er i tillegg håndplukket ut fra lokalkjennskap og veilederegenskaper.


CHAMONIX OFF PISTE I HEISANLEGG

De 5 forskjellige skianleggene i Chamonix byr alle på variert og flott off-piste skikjøring med alt fra store åpne områder på breer til flott skogskjøring. Vi hjelper deg å finne den beste snøen i terreng som passer deg.

3-DAGERS OFF PISTE GUIDING

Bli med på et 3 dagers ski-eventyr i Chamonix. Vi viser deg den beste off-piste kjøringen i Chamonix ut fra rådende forhold og vi kjører verdens mest spektakulære skitur – Vallee Blanche fra Aiguille du Midi.

Forslag til dag-for-dag program:
Dag 1: Off piste i Le Tour
Dag 2: Off piste i Grands Montets
Dag 3: Vallee Blanche fra Aiguille du Midi

BLI-KJENT DAG I CHAMONIX

Er det din første tur til Chamonix? Enten du har ambisjoner om å kjøre off piste eller stort sett å holde deg i preparert løype, kan det være en god investering å leie en guide for en bli-kjent dag. Vi tar deg med rundt i de forskjellige anleggene i Chamonix og gir deg en innføring i fordeler og ulemper med de forskjellige anleggene ut fra rådende forhold og værmelding. På disse dagene kan vi ha med opp til 8-10 deltagere pr guide.

Å leie guide for to dager – først en bli-kjent dag og så en dag for Vallee Blanche  – kan være en god investering som gjør skiferien i Chamonix enda bedre.

Chamonix off pist guide

Chamonix byr på off piste skikjøring i verdensklasse. Foto: Nils Nielsen

Chamonix off pist guide

Spektakulære omgivelser og fantastisk nedkjøring fra Grands Montets. Foto: Nils Nielsen