CHAMONIX SKI GUIDE – ALPINE SKITURER

Skitur på Argentier breen i Chamonix

Chamonix ski guide – Skitur på Argentier breen i Chamonix. Foto: Nils Nielsen

Chamonix og fjellene rundt byr på fantastiske muligheter for ski – både off piste-kjøringen og turmulighetene er nesten ubegrenset. Vi tilbyr alpine skiturer og føring for alt fra nybegynnere til den erfarne.

Skiturer på feller er en av de flotteste måtene å oppdage vinterfjellet på, du kommer deg bort fra skianleggene og kan nyte flotte nedkjøringer. Med Chamonix som utgangspunkt har vi masse forskjellige typer turer å velge i. Aiguille Rouge og området rundt Argeniter breen er våre favoritter, men det er masse, masse mer å ta av.

Vi tilbyr enkle dagsturer for den mindre erfarne til mer krevende turer. Enten har vi Chamonix som base hele tiden, eller vi kan bo en natt eller to på en fjellhytte. Ofte bruker vi en av mange heiser som utgangspunkt og går turer derfra.

Vi sender utstyrsliste og mer info ved påmelding.

VÅRE GUIDER

På dette arrangementet bruker vi utelukkende internasjonalt godkjente Tindevegledere IFMGA. Dette er den høyeste godkjenningen i verden innenfor fjellsport. Guidene er i tillegg håndplukket ut fra lokalkjennskap og veilederegenskaper.

Ta kontakt og fortell om ditt ferdighetsnivå og dine ønsker så skreddersyr vi et opplegg som passer deg.

Alpin skitur i Chamonix - Col du Passon

Chamonix Ski guide – Alpin skitur i Chamonix – Col du Passon. Foto: Nils Nielsen

En av våre favoritt-skiturer i Chamonix - Breche Puiseux

Chamonix ski Guide – En av våre favoritt-skiturer i Chamonix – Breche Puiseux. Foto: Nils Nielsen