BLI FJELLKONGE OG FJELLDRONNING

Torshammeren ligger på ryggen på vei mot Kvanndalstind

Torshammeren ligger på ryggen på vei mot Kvanndalstind. Romsdalshorn og Store Trolltind i bakgrunnen.

Bli med oss på en eller flere av de syv fjelltoppene i Romsdalen som gir deg tittelen Fjellkonge og Fjelldronning.

For å kunne titulere deg med Fjellkonge eller Fjelldronning må du ha besteget sju spektakulære fjell i Romsdalen – Vengetind 1852m, Store Trolltind 1788m, Kvanndalstind 1744m, Juratind 1712m, Kongen 1614m, Romsdalshorn 1550m og Dronninga 1544m. Hver og en av de er flotte og varierte turer. Kongen, Dronninga og Store Trolltind er topper uten klatring, men som går i utsatt terreng hvor det er viktig – og ikke alltid så lett – å finne riktig vei. På disse turene har vi med tauet og bruker det om vi trenger det. Vengetind, Kvanndalstind, Juratind og Romsdalshorn er topper som krever klatring.

Juratind er en vel så fin som skitur på våren som fottur på sommeren så vi anbefaler ofte å gå denne turen i mai. Hvis man ikke ønsker det er det selvfølgelig fullt mulig å gå den på sommeren også.

Vi har base i Romsdalen og våre guider og kan hjelpe deg å komme til topps på en, flere, eller alle disse toppene. Ta kontakt om du er interessert eller har spørsmål. Vi kan skreddersy opplegg som passer deg/dere. Ved booking av tre eller flere topper gir vi rabatt.

VÅRE GUIDER

På dette arrangementet bruker vi utelukkende internasjonalt godkjente Tindevegledere IFMGA eller Tindevegledere under kvalifisering. Dette er den høyeste godkjenningen i verden innenfor fjellsport. Guidene er i tillegg håndplukket ut fra lokalkjennskap og veilederegenskaper.

Romsdalshorn - klatring opp Nordveggen

Romsdalshorn – klatring opp Nordveggen