FJELLFØRING I HURRUNGANE OG JOTUNHEIMEN

På vei opp på Storen med resten av Hurrungane bak

På vei opp på Storen en tidlig sommerdag – med resten av Hurrungane bak. Foto: Nils Nielsen

Jotunheimen og Hurrungane er Norges mest alpine fjellområde med høye, spisse topper, lange rygger og alpine breer. Et eldorado for tinderangling og fjellklatring. Vi tilbyr fjellføring på et stort utvalg av topper.

Hurrungane byr på alt fra enkle fjellturer til lange alpine klatreruter. De mest kjente føringsturene er Store Skagastølstind, Skagastølsryggen og Austabotntind, men vi fører oogså Austadbotntindtraversen, Styggedalsryggen og Dyrhaugsryggen fra Bandet, for å nevne noe.

Vi tilby også turer til andre områder i Jotunheimen som f.eks Smørstabbtindene, topper rundt Leirvassbu med mer. Om du ønsker kan vi lage opplegg over en eller flerere dager for deg. Eller kanskje du har en eller flere 2000 meters topper du har lyst på – vi kan helt sikkert hjelpe deg.

VÅRE GUIDER

På dette arrangementet bruker vi utelukkende internasjonalt godkjente Tindevegledere IFMGA eller Tindevegledere under kvalifisering. Dette er den høyeste godkjenningen i verden innenfor fjellsport. Guidene er i tillegg håndplukket ut fra lokalkjennskap og veilederegenskaper.

Alpin klatring i Hurrungane

Alpin klatring i Hurrungane. Foto: Nils Nielsen