SKIHELG I ROMSDALEN MED HOTELL OG GUIDE

Skihelg i Romsdalen

Romsdalen byr på alt hva man kan ønske seg for skituren. Her fins turer for alle nivåer, fra lange turer på spisse alpine tinder til kortere og enkle turer for den som ikke er så erfaren – og de aller aller fleste turene byr på fjordutsikt.

Bli med på en fantastisk skihelg med oss.

TURER I ROMSDALEN

Vi setter normalt ikke opp bestemte opplegg for turer på forhånd da vi ønsker å se ann gruppas forutsetninger samt aktuelt vær og føre. Så sant du/dere ikke har noen helt bestemte topper dere ønsker å bestige så blir turen stort sett alltid bedre hvis vi venter med å bestemmer hvilke tur vi går til rett i forkant. Da kan vi prioritere å finne god og trygg snø i et terreng som passer gruppa.

VÅRE GUIDER

På dette arrangementet bruker vi utelukkende internasjonalt godkjente Tindevegledere IFMGA eller Tindevegledere under kvalifisering. Dette er den høyeste godkjenningen i verden innenfor fjellsport. Guidene er i tillegg håndplukket ut fra lokalkjennskap og veilederegenskaper.

OVERNATTING

Vi bor på Grand Hotell Bellevue som ligger sentralt i Åndalsnes. Her kan du nyte god mat og drikke i en rolig atmosfære mens du tar inn over deg dagens opplevelser og drømmer om morgendagen.

Hotellet ligger 200 meter fra togstasjonen i Åndalsnes og vi anbefaler alle å reise kollektivt. Vi kan være behjelplige med å organiserer transport til og fra skiturene.

TRANSPORT TIL OG I ROMSDALEN

Tog til Åndalsnes stasjon og 200 meter gåing til hotellet.
Du kan selvfølgelig også kjøre bil, men vi oppfordrer til å reise kollektivt.

Om du ønsker å booke bare guide, se her.

På vei mot Kirketaket