TOPPTUR MED GUIDE

Topptur med guide. Romsdalen, Sunnmøre, Hemsedal, Lofoten, Lyngen.

Nedkjøring fra Kolåstind på Sunnmøre. Foto: Nils Nielsen

Topptur, eller alpine skiturer som vi liker å kalle det, kan gi deg unike muligheter, utfordringer og fantastiske opplevelser i vinterfjellet. Kombinasjonen med fjord og vinterkledde fjell, slik som vi har mange steder i Norge, er helt unik.

Topptur, alpine skiturer eller randonee – kjært barn har mange navn – har økt voldsomt i popularitet de siste årene. Dette er en ganske ung ”sport” i Norge, mens de i Alpelandene har lange tradisjoner med å gå til fjells med alpint skiutstyr. Heldigvis har nordmenn de siste årene for alvor fått øynene opp for hvilke muligheter dette gir og flere og flere går på ”topptur”.
Vinterfjellet kan være krevende, spesielt i forhold til vurdering av snø og skred. Å leie en fjellfører er ikke bare en god investering i forhold til sikkerhet, men også for å finne den beste snøen og få mest mulig ut av turen. Vi legger opp til at du  lærer noe under veis også.

VÅRE GUIDER

På dette arrangementet bruker vi utelukkende internasjonalt godkjente Tindevegledere IFMGA eller Tindevegledere under kvalifisering. Dette er den høyeste godkjenningen i verden innenfor fjellsport. Guidene er i tillegg håndplukket ut fra lokalkjennskap og veilederegenskaper.

TOPPTUR DIT DU ØNSKER

Romsdalen, Sunnmøre, Hemsedal, Sogn, Lofoten eller Lyngen. Vi guider de fleste stedene i Norge på forespørsel og bruker i så stor grad som mulig lokale førere som er oppdatert på vær, føre og forhold.

SKREDDERSYDDE TURER

Vi finner turer som passer deg og gruppa di, både i forhold til ferdigheter, form og erfaring. Vi kan også være behjelpelige med å organisere reise, bo og bespisning hvis det er ønskelig.
Vennligst ta kontakt for mer info.

Topptur med guide. Romsdalen, Sunnmøre, Hemsedal, Lofoten, Lyngen.

Ditt tempo – med guide blir turen opp rolig og behagelig. Foto: Nils Nielsen