ROMSDALEN – TOPPTUR PÅ SKI MED GUIDE

Topptur i Romsdalen. Foto: Nils Nielsen

Topptur i Romsdalen. Foto: Nils Nielsen

Bli med oss på topptur i fantastiske Romsdalen.

Romsdalen byr på alt hva man kan ønske seg for skituren. Her fins turer for alle nivåer, fra lange turer på spisse alpine tinder til kortere og enkle turer for den som ikke er så erfaren – og de aller aller fleste turene byr på fjordutsikt.

Vi har turer i Romsdalen hele vinteren og vi arrangerer alt fra dagsturer for enkeltpersoner til opplegg over flere dager med større grupper. Vi kan være behjelpelig med å organisere overnatting og andre praktiske ting hvis det er ønskelig.

Hvis du ønsker et opplegg med overnatting inkludert, se her.

VÅRE GUIDER

På dette arrangementet bruker vi utelukkende internasjonalt godkjente Tindevegledere IFMGA eller Tindevegledere under kvalifisering. Dette er den høyeste godkjenningen i verden innenfor fjellsport. Guidene er i tillegg håndplukket ut fra lokalkjennskap og veilederegenskaper.

TURER I ROMSDALEN

Vi setter normalt ikke opp bestemte opplegg for turer på forhånd da vi ønsker å se ann gruppas forutsetninger samt aktuelt vær og føre. Så sant du/dere ikke har noen helt bestemte topper dere ønsker å bestige så blir turen stort sett alltid bedre hvis vi venter med å bestemmer hvilke tur vi går til rett i forkant. Da kan vi prioritere å finne god og trygg snø i et terreng som passer gruppa.

Skarven i Skorgedalen. Foto: Nils Nielsen

Skarven i Skorgedalen. Foto: Nils Nielsen